Samen jouw woning verkopen

Bij de verkoop van een woning komt van alles kijken. Bij 050Wonen behartigen we graag jouw belangen in dit spannende, niet-alledaagse proces. We luisteren, geven adviezen en begeleiden van A tot Z.

Kennismaking

Het verkopen van een huis gebeurt stapsgewijs. Onze makelaar Antal Veldsink maakt in beginsel een afspraak met jou om nader kennis te maken en een toelichting op onze werkwijze te geven. Elkaar leren kennen is voor ons een belangrijke stap in de verdere samenwerking. Ons contact is hierin laagdrempelig en vlot. We zijn goed bereikbaar, logischerwijs ook voor de belangstellenden voor jouw huis. Omdat we de markt kennen en weten wat kopers beweegt komen we uiteindelijk tot een sterke verkoopstrategie.

Verkoopplan

Samen creëren we een op maat gemaakt verkoopplan. Jouw woning moet de juiste doelgroep bereiken, waarbij een combinatie van marketing en communicatie essentieel is. Scherpe foto’s, goede teksten. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een video van het huis die we online verspreiden. Op onze social media kanalen als Instagram en Facebook én als visitekaartje binnen jouw netwerk. En als we denken dat we de juiste koper bereiken via papier, dan adverteren we in de krant of een huis-aan-huisblad of -flyer. De woning moet opvallen. Niets is ons te gek!

Van bezichtigen tot onderhandelen

Eerdergenoemde aandacht zal leiden tot telefoontjes en aanvragen voor bezichtigingen. In goed overleg plannen we alles in. Je ontvangt vooraf bericht over de bezoekmomenten, potentiële kopers krijgen een rondleiding op maat en tijdens onderhandelingen staan we in nauw contact met jou. Open en duidelijk communiceren is hierin de basis.

Wil je jouw huis met succes verkopen? Neem dan contact met ons op via 050-2111400 of info@050wonen.nl óf loop binnen bij ons kantoor in Groningen.

Neem contact op