Verhuren van de woning

Door onze uitstekende kennis van de woningmarkt in Groningen en omstreken én de relevante wet- en regelgeving, kan 050Wonen jou uitstekend van dienst zijn met de verhuur van jouw onroerend goed. Dit begint met de juiste opname van het te verhuren object. Je ontvangt van onze makelaar een huurprijsadvies op basis van deze opname.

Na de goedkeuring op ons advies gaan we van start met de zoektocht naar een juiste huurder. Door ons omvangrijke netwerk weten woningzoekers ons uitstekend te vinden en kunnen we de beschikbare ruimte op korte termijn invullen met een betrouwbare huurder. Hierdoor hebben we een zeer laag leegstandspercentage. Dit verbetert het rendement van jouw object.

Met de nieuwe huurder wordt een huurovereenkomst gesloten, waarna we uiteraard ook alle financiële verplichtingen afhandelen. Tot slot verzorgen we de sleuteloverdracht, tezamen met een begininspectie op locatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 050-2111400 of info@050wonen.nl óf loop binnen bij ons kantoor in Groningen.

Neem contact op