Taxatie door erkend taxateur

Bij de aankoop, en soms ook bij de verkoop, van een woning en het oversluiten of verhogen van de hypotheek heb je een taxatierapport nodig. Een taxatierapport vertelt wat de marktwaarde van de woning is. Belangrijk: het rapport moet door een onafhankelijke taxateur worden opgesteld.

050Wonen is aangesloten bij de brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs VBO en staat ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). De taxaties zijn gevalideerd door het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dit betekent dat de taxatierapporten worden geaccepteerd door alle Nederlandse banken en hypotheekverstrekkers.

Kwaliteit

De taxaties zijn kwalitatief hoogwaardig, uitgebreid van opzet en goed leesbaar. En essentieel voor de hieronder genoemde punten:

  • Voor een optimale verkoop;
  • Voor een verstandige aankoop;
  • Voor de aanvraag van een hypotheek;
  • Voor verzekeringsdoeleinden of de jaarrekening.

Wat kost een taxatierapport?

Een gevalideerd taxatierapport kost bij ons € 795,-. Bij 050Wonen hanteren we een doorlooptijd van circa drie werkdagen. Zodra onze taxateur de woning op locatie heeft kunnen opnemen, streven wij ernaar om het uitgewerkte rapport binnen drie werkdagen aan te leveren.

Heb je vragen over dit onderwerp of wil je een taxatie laten uitvoeren? Neem contact met ons op via 050-2111400 of stuur een mail naar info@050wonen.nl.

Neem contact op