Een andere woning kopen

Een woning kopen is voor de meeste mensen iets wat je maar een paar keer in je leven doet. Het is een grote beslissing, waarbij het belangrijk is dat alles klopt. Je gevoel, je wensen en de prijs. Bij 050Wonen denken we met je mee. En zetten we samen de juiste stappen richting jouw nieuwe (droom)huis.

Kennis van de markt

De markt kennen is essentieel voor een makelaar, net als het volgen van de meest recente trends en ontwikkelingen. Het aankooptraject van een nieuwe woning bevat nogal wat fases. En in die fases moeten keuzes worden gemaakt. Die maak je nadat wij alle eventuele valkuilen en risico’s in kaart hebben gebracht, aangevuld met jouw wensen. Op die manier kunnen wij een gedegen advies uitbrengen richting de aankoop van jouw nieuwe woning.

Droomhuis gevonden

Wij houden het aanbod in de gaten en verwachten dat evenzo van jou. Vier ogen zien meer dan twee. Ben je online een prachtige woning tegengekomen? Of onderweg, per toeval? Soms zie je jezelf er al helemaal wonen. We bezichtigen de woning samen, beoordelen deze en bespreken alles na. Enthousiast geworden? We stellen een scherpe aankoopstrategie op en adviseren over een eerlijke prijs, de voorwaarden en vele andere aspecten.

Kopen

En dan volgt het telefoontje. Het bod is geaccepteerd! We beseffen ons dat een koopovereenkomst geen dagelijkse kost is. Bij 050Wonen weten we echter van de hoed en de rand. De kleine letters nemen we met en voor je door, aangevuld met het begeleiden van de koopovereenkomst, de ondertekening ervan en het controleren van de voortgang. We zijn er tot en met de sleuteloverdracht, wat óók voor ons een mooi moment is en blijft!

Een goed gevoel gekregen van bovenstaande? In een persoonlijk gesprek kijken we graag naar wat we voor elkaar kunnen betekenen. Neem contact met ons op via 050-2111400 of info@050wonen.nl óf loop binnen bij ons kantoor in Groningen.

Neem contact op Recent aangekocht