050Wonen
050Wonen

Bij 050Wonen gaan we voor het beste resultaat

We werken met een klein team, wat resulteert in korte lijnen, laagdrempeligheid en vertrouwen. Met Groningen als standplaats en woningen tot ver buiten Het Hogeland en het Westerkwartier. Wil je een huis kopen of verkopen en ben je op zoek naar de juiste makelaar? Jouw (beoogde) woning is bij ons in goede handen. Van Groningen tot Zuidlaren. En van ’t wad tot Groningen stad. Wij ontzorgen jou volledig en gaan altijd voor de beste uitkomst.

Neem contact op

teamfoto

Samen jouw woning verkopen

Bij de verkoop van een woning komt van alles kijken. Bij 050Wonen behartigen we graag jouw belangen in dit spannende, niet-alledaagse proces. We luisteren, geven adviezen en begeleiden van A tot Z.

Maak een afspraak Meer informatie

sleutelhanger met huisje

sleutelhanger met houten huisje

Een andere woning kopen

Een woning kopen is voor de meeste mensen iets wat je maar een paar keer in je leven doet. Het is een grote beslissing, waarbij het belangrijk is dat alles klopt. Je gevoel, je wensen en de prijs. Bij 050Wonen denken we met je mee. En zetten we samen de juiste stappen richting jouw nieuwe (droom)huis.

Maak een afspraak Meer informatie

Gepersonaliseerd aanbod in je mail?

 houten huisjes met links opgestapelde muntjes

Jouw gratis waardebepaling

Denk je erover na om jouw woning te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde ervan? Of ben je simpelweg nieuwsgierig en benieuwd naar de huidige stand van zaken? Vaak speelt deze vraag als er aan- of verkoopplannen zijn. In die eerste fase is een uitgebreid taxatierapport nog niet nodig, ook omwille de kosten die daarbij horen. Onze makelaar komt met genoegen langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling.

Waardebepaling aanvragen